Samen op weg is een bijzonder traject om je eigen spiritualiteit nader te (her)ontdekken en ontwikkelen. Geen pastoraat of geestelijke begeleiding in de gebruikelijke zin, maar een half jaar waarin ik je het beste bied wat ik in huis heb om je bij te staan op je geestelijke weg. Samen gaan we op weg in dienst van jouw groei als mens.

hoe werkt het?

In het halve jaar van dit traject staan jouw ervaringen met spiritualiteit of geloof centraal. We brengen structuur aan in het traject door zes maandelijkse gesprekken en wekelijks de gelegenheid voor e-mailbegeleiding. Jij vertelt wat je bezig houdt, wat je ervaart en hoe je daarop reflecteert.  Wat is er gebeurd? Wat voel je daarbij? Welke vragen roept dit op? Hoe plaats je zo’n ervaring in het licht van je geloof? Ik luister naar je verhalen, ik reageer – misschien vanuit mijn eigen ervaring of vanuit mijn gevoel van dat moment.

De rode draad door het traject is een ZKM zelfonderzoek waarmee we kort na ons eerste gesprek van start gaan. Behalve onze ontmoetingen en het ZKM zelfonderzoek stimuleer ik je om jezelf geestelijk te voeden. Denk aan enkele dagen gastvrijheid in een klooster, aan een stiltedag thuis of in de natuur, aan bidden of lezing van geestelijke of spirituele literatuur. Een dagboek of speciaal schrift helpt om woorden te geven aan je ervaringen en om erop te reflecteren. Een half jaar bewust bezig zijn met je spirituele ontwikkeling: dat is Samen op weg. En als je wilt, kun je het verlengen door extra ontmoetingen met mij af te spreken.

wat kost het?

Het traject bestaat uit zes gesprekken van 1 ½ uur, wekelijks e-mailbegeleiding en een ZKM zelfonderzoek (twee gesprekken van 2 ½ uur, 2 à 3 uur zelfonderzoek thuis en een nagesprek van 2 uur). Totaal dus 16 uur fysieke ontmoeting en wekelijks e-mailcontact. Het vaste tarief is € 800. De betaling wordt gespreid over de duur van het hele traject. Extra gesprekken van 1 ½ uur kosten € 65 per gesprek. Alle bedragen zijn incl. BTW.

vragen?

Op de pagina met praktische informatie vind je een formulier dat je kunt gebruiken als je vragen hebt over dit traject. Ook vind je daar alle gegevens om je aan te melden.

KORTING

Ik start opnieuw met begeleidingswerk.

Daarom krijg je tijdelijk een korting.

Samen op weg

€ 400 /6 mnd.

Gratis ZKM zelfonderzoek.

Je betaalt alleen voor het vervolg.

Geldig tot 31 oktober 2021.